Voorbeeld reis

Op avontuur

Wat kan je aan boord verwachten? Iedere reis is weer anders, afhankelijk van vaargebied en omstandigheden. Bijgaand een voorbeeld trip van vijf dagen, wat nader beschreven.

Dag 1: voor anker

Na een heerlijke dag zeilen gaan we voor anker in een mooie baai. Een drankje op het voordek, de ondergaande zon, heerlijk genieten. En daarna: diner. Een enorme hoeveelheid sterren wordt zichtbaar, de maan komt op.

Dag 2: omgeving verkennen

De volgende ochtend gaan we met de bijboot naar de wal en verkennen de omgeving. Strand, natuur, een dorpje. We doen wat boodschappen, lunchen en nemen een duik. We eten aan boord of kijken wat de lokale keuken te bieden heeft.

Dag 3: rust

Op de volgende ankerplek is het heel rustig, alleen het kabbelen van het water en het ruisen van de wind. Met een boekje op het voordek laten we de dag over ons heen komen. De vrijheid van niets hoeven doen.

Dag 4: actie

De wind trekt wat aan en we zeilen door naar de volgende plek. Als opstapper kan je ook sturen en uitleg krijgen over het zeilgebeuren. Of lekker met je hoofd in de wind relaxen, in de kuip of aan dek. Terwijl het schip haar weg zoekt door de golven genieten we van een heerlijke lunch. De volgende bestemming komt in zicht.

Dag 5: stadje bezoeken

Tijdens de tocht doen we bijzondere havens aan. Ergens aankomen is het mooist vanaf het water! Een terrasje, wat cultuur en speciale ontmoetingen met de locals. Na een dag rust kriebelt het weer, en bereiden we ons voor op de volgende tocht.

 

We hopen je aan boord van de
Tignanello te mogen
verwelkomen!

sy.tignanello@gmail.com

Sailing the world