Zeil mee

Sailing the world

Sailing the world betekent dat we op prachtige plekken komen en vele bijzondere gebieden bezoeken. Zeilgebieden waar je niet zomaar komt. We willen onze ervaringen graag delen. Heb je zin om een keer mee te varen?

Ga mee op avontuur

Laat je inspireren door de gebieden waar we varen. Graag nemen we je mee op avontuur. We bezoeken bijzondere ankerplekken en havens op verschillende plekken in de wereld. Duik het kristalheldere water in en relax op het voordek met een boek.

Wat verwachten we van jou?

Zeilen is een avontuurlijke bezigheid, waarbij je afhankelijk bent van het weer en de lokale omstandigheden. De wind kan mee waaien of tegen staan. We verwachten dat je enige ervaring hebt met zeilen, of al eerder tochten hebt meegemaakt op een zeiljacht.

Een beetje ervaring dus. We varen van baai naar baai, en doen soms een jachthaven aan. Ook varen we regelmatig een nacht door, enige flexibiliteit wat dat betreft is belangrijk. Het kan gebeuren dat de route door het weer moet worden aangepast.

Aan land

Tijdens de tocht ankeren we in baaien, maar doen ook bijzondere havens aan. Stadjes zijn het mooist vanaf het water! Een terrasje, wat cultuur en bijzondere ontmoetingen met de locals.

Fourageren

We bezoeken de lokale markt voor boodschappen, eten soms in een restaurantje of eigen gevangen vis. Het kan gebeuren dat we een aantal dagen voor anker liggen om te wachten op goede wind.

Informatie

Wil je meer informatie, mai ons op sy.tignanello@gmail.com. Dit e-mailadres lezen we regelmatig, maar wanneer we langere tochten maken kan het een paar dagen duren voor je een reactie krijgt.

Wil je weten hoe een tocht er uit ziet? Kijk hier